Skip to main content

Vores vision

Lær os bedre at kende og læs om vores grundsten

Mission

Vi stræber efter at øge trivslen, styrke tilknytningen til arbejdspladsen, samt reducere antallet af sygedage gennem et stærkt og konkurrencedygtigt tilbud, der retter sig til virksomheder og deres gravide medarbejdere. Erhvervsjordemoderen tilbyder en høj jordemoderfaglighed, der inkluderer konsultationer på arbejdspladsen og et tilrettelagt forløb efter ønsker og behov gennem medarbejderens graviditet frem til fødslen. 

Vision

I arbejdet med at tiltrække og fastholde kvindelige medarbejdere i virksomheder og organisationer ønsker vi, at samarbejdet med Erhvervsjordemoderen giver virksomheden et stærkere konkurrenceparameter i forhold til at tilbyde bedre forhold for deres gravide medarbejdere, dem der vil være det og dem der lige har født.

Værdier

En graviditet skal være en positiv og glædelig oplevelse for den gravide medarbejder. Det skal ikke anses og betragtes som et sygdomsforløb. Vi har derfor fokus på tre ting hos Erhvervsjordemoderen. Disse tre er altafgørende for, at de kommende forældre får et fantastisk graviditetsforløb: Tid, tillid og trivsel.

Du finder os her

Erhvervsjordemoderen
Frederiksberggade 23
8600 Silkeborg

Telefontider

» Man – tors: 09.00 -16.00

» Fredag: 09.00 -15.00

Kontakt os

Tlf: +45 70 23 70 23
erhverv@erhvervjdm.dk  
CVR: 40840176