Skip to main content

Social ansvarlighed

Hos Erhvervsjordemoderen bestræber vi efter at opnå de bedst mulige forhold for de danske virksomheder og deres gravide medarbejdere. 

Vi arbejder kontinuerligt efter FN’s verdensmål, som vi vægter højt. Du kan læse her, hvordan vi gør det.

Sundhed og Trivsel

Det første punkt er sundhed og trivsel. Vi arbejder i Erhvervsjordemoderen med sundhedsfremmende arbejde hos de danske virksomheder og derved skabe større sundhed for deres gravide medarbejdere og deres partner. Vi arbejder målrettet efter at reducere sygdom og sygefravær. Det fokus vil skabe større trivsel, ikke kun hos den enkelte medarbejder, men også dennes kollegaer.

Vi ønsker at skabe en inkluderende graviditetspolitik sammen med virksomhederne, der påvirker sundheden for mor og barn på længere sigt. En sund mor giver en sund graviditet som igen øger sandsynligheden for en god fødsel og derved reducerer en risiko for en efterfødselsreaktion. 

Vi bestræber os efter, at vi senest i 2030 kan være med til at forbedre mødres sundhed gennem frivilligt arbejde og donationer til arbejde for reducering af mødredødelighed uden for Danmarks grænse. 

Det vil vi gøre ved at indsamle udstyr til det personale som hjælper med fødsler rundt i verden, der ikke har samme tilgang til medicinsk udstyr, som vi har i Danmark. Vi ønsker at påtage sig et ansvar for at få bragt den hjælp til de rigtige steder. 

Bæredygtigt forbrug

 Vi bestræber os efter, at vi ved et bæredygtigt og innovativt fokus når vores mål om et miljøvenligt forbrug. Vi ønsker at ændre vores forbrug af varer og ressourcer. 

Vi har i 2023 samlet set opnået en reducering af vores forbrug. Helt konkret ved at reducere vores forbrug af papirvarer med 70%. Det har vi gjort ved at anvende papirsvarer hos Erhvervsjordemoderen, som er en af vores mest anvendte forbrugsartikler. 

Vi arbejder kontinuerligt på at nytænke andre måder at arbejde med en grønnere omtanke for derved at undgå at belaste miljøet uhensigtmæssigt. Vi er ikke en producerende virksomhed, hvorfor vi er opmærksomme på, at vi ikke kan ændre på mange områder, men vi kan tage et ansvar for det vi gør – og det gør vi. 

Du finder os her

Erhvervsjordemoderen
Frederiksberggade 23
8600 Silkeborg

Telefontider

» Man – tors: 09.00 -16.00

» Fredag: 09.00 -15.00

Kontakt os

Tlf: +45 70 23 70 23
erhverv@erhvervjdm.dk  
CVR: 40840176