Skip to main content

Sådan arbejder vi

Erhvervsjordemoderen er jeres bindeled mellem leder og medarbejder

Hvis din virksomhed har lyst til at tage del i vores erhvervsjordemoder vil opstartsprocessen være overskuelige og tilpasset jeres arbejdsdag. 

Vi vil starte med at besøge jeres arbejdsplads og præsentere ledelsen og HR-afdelingen for de muligheder, services og forskellige former for graviditetsforløb, som vi kan tilbyde jer. 

Herefter udarbejder vi i samarbejde med virksomheden et graviditetsprogram, som er opdelt i tre til fire faser. Ud fra jeres behov og ønsker tilpasser vi jeres graviditetsforløb ud fra de forskellige faser. Vi har fokus på information, introduktion, konsultation, APV, samt råd og vejledning i forhold til jeres eksisterende graviditetspolitik. Vi gennemfører konsultationer på arbejdspladsen med henblik på at tilbyde den gravide medarbejder høj faglighed og reducere spildtid og fravær fra arbejdspladsen. 

Vi tilbyder en række løsninger, der kan afhjælpe og italesætte bækkengener , som er en af de hyppigste årsager til sygefravær. Akupunktur kan reducere graviditetsbetinget kvalme, som også er en af de hyppigste årsager til graviditetsbetinget sygefravær.

Vi fungerer som jeres sparringspartner og har derfor jeres interesse for øje. 

I vores gravidforløb fokuserer vi også på faderen og han inviteres til konsultationerne løbende efter behov. Planen justeres naturligvis i takt med den gravide medarbejders forløb. Vi tilbyder ikke kun, at vi følger den gravide medarbejder i graviditeten, men det er muligt at gennemføre samtaler i hjemmet efter fødslen.

Du finder os her

Erhvervsjordemoderen
Frederiksberggade 23
8600 Silkeborg

Telefontider

» Man – tors: 09.00 -16.00

» Fredag: 09.00 -15.00

Kontakt os

Tlf: +45 70 23 70 23
erhverv@erhvervjdm.dk  
CVR: 40840176