Skip to main content

Hvem er vi

Erhvervsjordemoderen er en del af Silkeborg Jordemoderhus, som for 8 år siden startede som “Den lille jordemoder”. Vi har i vores arbejde fokus på at være innovative og som et resultat heraf har vi nu skabt et nyt tilbud til virksomheder, som både tager højde for virksomhederne og deres gravide medarbejdere. Vores tilbud er unikt og tilbydes ikke i dette format af andre virksomheder.

I vores arbejde vægter vi jordmoderfaglighed højt og vi underbygger vores arbejde ud fra faglig evidens. Undersøgelser viser, at med et øget fokus på den gravide, samt rette behandlinger og konsultationer kan graviditetsrelateret sygefravær reduceres med op til 50%. Det vægter vi højt i vores arbejde, så både virksomheder og gravide trives. Vi ønsker at skabe værdi for virksomheden og den gravide, hvorfor vi tilbyder at få en jordemoder tilknyttet for at sparre med virksomheden og den gravide. 

Hos Erhvervsjordemoderen er du i gode hænder i en mindre familievirksomhed med autoriserede og erfarne jordemødre samt en dygtig administration. Virksomheden er ejet af Mona og Anita Bindner, der er søskende og har arbejdet sammen i mange år.
Kendetegnende er at dedikation og høj faglighed er gennemgående hos virksomheden.
Det vi siger, er dét vi gør.

Mona Bindner
Medejer af Silkeborg jordemoderhus/Erhvervsjordemoderen.

Mona er autoriseret jordemoder, uddannet fra jordemoderskolen i Aalborg. Mona har erfaring med konsultation, fødegangsarbejde, obstetrisk akupunktur (akupunktur i forbindelse med graviditet), gravidmassage, ultralydsscanning og har en stor viden om, hvordan graviditetsbetinget sygefravær kan reduceres..
Mona har en række faglige kurser bag sig i blandt andet diagnostik og behandling præ- og postnatalt.

Mona bor i Silkeborg sammen med sin mand.

Mona er ansvarligt for administration og drift og det er Mona i vil møde ved en præsentation af Erhvervsjordemoderen.

Anita Bindner
Medejer af Silkeborg jordemoderhus/Erhvervsjordemoderen

Anita er medejer af Silkeborgjordemoderhus/
Erhvervsjordemoderen. Ud over at være virksomhedens vigtige administrative hjerte er Anita uddannet lægesekretær. Anita har desuden taget massagekurser ved Nordlys og er uddannet akupunktør.

Anita bor i Kjellerup sammen med sin mand.

Jordemødre

Alle jordemødre, der er tilknyttet virksomheden, har dansk autorisation som jordemoder.

De har alle en stor dedikation til deres faglighed og yder altid deres bedste for den optimale jordemoderfaglighed.

Jordemødrene tilknyttet Erhvervsjordemoderen har kendskab til de specialer indenfor det jordemoderfaglige aspekt som Erhvervsjordemoderen arbejder med hos danske virksomheder.

Du finder os her

Erhvervsjordemoderen
Frederiksberggade 23
8600 Silkeborg

Telefontider

» Man – tors: 09.00 -16.00

» Fredag: 09.00 -15.00

Kontakt os

Tlf: +45 70 23 70 23
erhverv@erhvervjdm.dk  
CVR: 40840176