Skip to main content
 • 3D Scanning

  Få en helt ny oplevelse af jeres barn
 • 3D Scanning

  Få en helt ny oplevelse af jeres barn
 • 3D Scanning

  Få en helt ny oplevelse af jeres barn

Bestil en tid online i dag!

3D SCANNING MELLEM

Få en helt ny oplevelse
af jeres barn

Ved denne scanning laves en gennemscanning af barnet samt 3D/4D billeder og sekvenser. Ud over forskellige 3D billeder laves der, så vidt det er muligt, også 4D sekvenser, hvor man kan se, hvordan barnet bevæger sig. Måske smiler baby, gaber eller sutter på sin hånd. Mange af disse sekvenser er med til at få et nyt indblik i, hvad barnet laver.  Under scanningen, hvilket udføres i henhold til anvisninger fra DSOG (Dansk Selskab for Obstetric og Gynækologi), ser vi på flere af barnets organer, herunder bl.a. hjerte, nyrer og blære. Barnets hoved, mave og lårbensknogle måles og ud fra disse mål laves en vækstberegning. Vi ser også på barnets arme, ben og føddernes rotation, rygsøjle og mellemgulv samt antal kar i navlesnoren. Vi kigger efter læbespalte og ser på begge øjenhuler og øjenæbler. Moderkagens placering ser vi også på og vi hører barnets hjerte. Ønsker I at kende barnets køn, kigger vi naturligvis også efter det.

Hvis vi mod forventning ikke opnår tilfredsstillende billeder af barnet, får i en ny gratis scanning.
Denne garanti gælder frem til uge 31+6.
Hvis moderkagen ligger foran barnet anbefales det, at i vælger denne scanning i ugerne 26-27.

Med hjem får I:

 • USB-stik med billeder + sekvenser

 • Hele scanningen i live optagelse med speak.

 • Printede billeder

 • Optagelse af barnets hjertelyd

3D SCANNING MELLEM

Da det er sådan, at man ved en gennemscanning af barnet ikke kan forsikre sig for, at barnet er fuldkommen sund og rask, stilles der ikke garanti for dette.

Dette på baggrund af, at nogle misdannelser er tydelige og andre misdannelser er vanskeligere at se, og det er ikke altid muligt at påvise dem ved en scanning.

Ikke alle misdannelser og sygdomme hos barnet kan påvises ved ultralydsscanning.

Skulle vi mod forventning finde noget ved Jeres barn, der giver grund til yderligere undersøgelse, henvises I videre til det sygehus I er tilknyttet under graviditeten, eller I tilbydes en ny gratis scanning hos Den lille Jordemoder.

3D SCANNING MELLEM

HD Live/naturlig 3D

Hos ”Den lille jordemoder” scanner vi både i almindelig 3D men også i HD Live/naturlig 3D. Der veksles mellem de to typer alt efter hvordan, barnet præsenterer sig. Det optimale tidspunkt for denne type scanning afhænger af flere ting og kan udføres gennem en længere periode af graviditeten.

Da vi hos Den lille jordemoder gerne vil gøre vores bedste for at give Jer de bedste billeder med hjem anbefaler vi, at I kommer i ugerne 25-32. Ligger moderkagen foran (altså ud mod maven) anbefales det, at I kommer i uge 26 eller 27. Læs mere her om den garanti der gives.