Skip to main content
  • 3D Scanning lille

    Få en helt ny oplevelse af jeres barn
  • 3D Scanning lille

    Få en helt ny oplevelse af jeres barn
  • 3D Scanning lille

    Få en helt ny oplevelse af jeres barn

Bestil en tid online i dag!

3D SCANNING LILLE

Få en helt ny oplevelse af jeres barn

Ved valget af denne scanning får I en helt ny oplevelse af jeres barn. Mange af barnets træk kan genkendes fra mor eller far eller måske ses træk fra større søskende. Ud over forskellige 3D billeder laves der, så vidt det er muligt, også 4D sekvenser, hvor man kan se, hvordan barnet bevæger sig. Måske smiler baby, gaber eller sutter på sin hånd. Mange af disse sekvenser er med til at få et nyt indblik i, hvad barnet laver. Der laves en vækstberegning på barnet og barnets hjertelyd høres. Ønsker I at kende barnets køn, kigger vi naturligvis også efter det. Læs mere her om den garanti der gives.

Hvis vi mod forventning ikke opnår tilfredsstillende billeder af barnet, får i en ny gratis scanning.

Denne garanti gælder frem til uge 31+6.

Hvis moderkagen ligger foran barnet anbefales det, at I vælger denne scanning i ugerne 26-27.

3D SCANNING LILLE

HD Live/naturlig 3D

Hos ”Den lille jordemoder” scanner vi både i almindelig 3D men også i HD Live/naturlig 3D. Der veksles mellem de to typer alt efter hvordan, barnet præsenterer sig.

Det optimale tidspunkt for denne type scanning afhænger af flere ting og kan udføres gennem en længere periode af graviditeten. Da vi hos Den lille jordemoder gerne vil gøre vores bedste for at give Jer de bedste billeder med hjem anbefaler vi, at I kommer i ugerne 25-30. Ligger moderkagen foran (altså ud mod maven) anbefales det, at I kommer i uge 26 eller 27. Med hjem får du/I et USB-stik med diverse billeder og korte sekvenser samt billeder på print.

Til denne scanning afsættes der 40 minutter.